2018. március 13., kedd

Napi 24 órában dolgozom Önnek!

 
Image
 
 

Olvasta az e-mailjeinket?

Nemrég küldtünk önnek kettő e-mailt. Az egyikben (többek között) azt meséltük el, hogyan veszített egy amerikai cég dollármilliókat egyetlen elmulasztott hívással. A másikban azt mondtuk el, miért nem fog egyetlen ügyfelet sem elveszteni Ön. Most egyetlen kérdésünk van.

 

Ön szerint mennyit ér egy éjjel nappal dolgozó (soha nem hibázó) munkatárs?

Image

Mert van ilyen munkatársunk, aki a nap 24 órájában, az év 365 napján Önnek dolgozik. Folyamatosan naplózza az össze bejövő és kimenő hívását, azok időtartamát, azt, hogy ki, mikor, és miről beszélt (ha szeretné a beszélgetést rögzíti is) azt is, hogy mi az esetleges problémája a partnernek, és azt hogyan oldjuk meg? A munkatárs segítségével mindenről mindig tudni fog.

 

Ez a munkatárs kifejezetten alacsony áron dolgozik Önnek. Nem is írjuk le, viszont szívesen elmondjuk, ha kattint (és ez nem marketingbullshit, tényleg meg fog lepődni az áron): 

 

Mit tud a fáradhatatlan munkatárs?

Egyszerűen azt, hogy Ön soha többé nem veszít el egyetlen ügyfelet sem. Ez a munkatársunk egy virtuális felület (telepíteni sem kell, a munkatárs nem az Ön kávéját issza, és nem az Ön íróasztalát használja) amin keresztül az összes a cégében történt kimenő és bejövő telefonhívást lát. Pontosan tudja, melyik kolléga melyik céggel beszélt, mi történt, mennyi ideig tartott, és mi a jelenlegi státusza? Emiatt Ön egyetlen ügyfelet sem veszít. A munkatársai pedig hatékonyabban dolgoznak (hiszen tudják, hogy ellenőrzik őket).

 

Az IP Portál a nap 24 órájában fáradhatatlanul, és elképesztően alacsony áron dolgozik Önnek.

 

Amennyiben hírlevelünk nem megfelelően jelenik meg, ide kattintva megtekintheti az online verziót.

 

Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide