2018. február 18., vasárnap

barter / hirdetési kérelem 2018-ra

gyorbi76.kert001@blogger.com
 

Vitos György 

 

barter hirdetési kérelem 2018-ra

 

Tisztelt Cégvezető!

Alulírott, Vitos György

író-újságíró (a Nemzeti Sport, a FourFourTwo Magazin illetve a Sport Plusz kelet-magyarországi munkatársa) arra kérem Önt, hogy a 2018-19-ben kiadásra kerülő „20 trófeás Debrecen” (amely a DVSC teljes eddigi siker-történetét mutatja be, különösen az NB I-ben megnyert bajnoki címekre fókuszálva) továbbá a „120 éves Szegedi Futball história (1899-2019)!” legújabb exkluzív könyveink nyomdai költségeihez egy-egy színes A/5 méretű hirdetés fejében járuljon hozzá – óRIÁSI AKCIÓ keretében!

 

Indokaink: 

az előző évi kiadások alkalmával a Debreceni és a Szegedi Önkormányzat vezetése, valamint a Debrecenben és Szegeden működő világcégek  erkölcsileg, anyagilag egyaránt felvállalták a korábbi  színes köteteinket.

 

Többségükben ráéreztek arra az óriási reklámerőre, amelyet a ma már világhírű Debreceni VSC labdarúgó-csapata biztosít számukra.
Ez a klub valóban jelentős reklám-hordozója a városának, a megyéjének, az országnak és hosszú évek óta a nemzetközi kupáknak is állandó szereplője! Sőt, előreláthatóan a következő években is kijut a "LOKI" a nemzetközi porondra! 


A 120 éves szegedi futballról szóló kötet pedig ugyancsak bemutatja azt a patinás múltat az 1899-es alakulástól számítva, ahol Szeged mindenkori legjobb csapata milyen nagy meccseket vívott a Real Madridtól, a római Lazion és a Napolin keresztül egészen a Marseille együtteséig! Seregnyi válogatottat adva (Baróti Lajostól a Korányi-testvéreken át Sándor "Csikarig") a magyar futballnak és 51 első osztályú szereplést produkálva  a legjobbak között! 

A könyveink terjesztése a helyi boltokon kívül országos hálózattal rendelkező kiadóknál ill. az MTV Teletextes megrendelései által történik, vagyis a reklámozás hatékonysága egész évi folyamatosságot jelent, ráadásul igen magas példányszámban!
A könyvekben történő A/5 méretű reklámozás költsége oldalanként
78.000 Ft+áfa lenne, amelyet természetesen átutalási számla ellenében tudnánk realizálni Önökkel! De számla ellenében történő átutalás helyett ún. „fizikai barter” is lehetséges a könyvreklámok ellentételezéseként! Gondolok itt pl. szállodai voucherek, ajándékutalványok átvételére vagy éttermi ingyenes fogyasztásokra, bolti levásárlásokra az adott cég tevékenységi körét jellemző feltételek mellett.

 

A reklámszerződés jóváhagyása fejében természetesen szerepeltetjük az Önök cégének A/5 oldalas színes hirdetését a szegedi ill a debreceni futball legújabb kiadású exkluzív köteteiben. Pluszként az Önök logója a könyvek címlap-borítójának egyik legfeltűnőbb helyén szerepel majd!
A fentieket igazolandóan a könyvek kiadása alkalmával igény szerint dedikált tiszteletpéldányokat biztosítunk az Önök részére! Sőt, akár egy közös dedikálási akciót is szervezhetünk a csapattagokkal az Önök cégénél forgalomnövelés céljából!

Emellett egész éves állandó reklámozást vállalunk az Önök részére a www.szeged2011.eu saját tulajdonú honlapunkon, a Kiemelt Partnereink közötti villantós banner segítségével, melyekre rákattintva egytől egyig átirányítja az érdeklődőket az Önök honlapjára! Ráadásként a több, mint 3000 Facebook-ismerősömnek is rendszeresen propagálom az Önök kiváló szolgáltatását!!
A gyümölcsöző együttműködés reményében válaszukat várva tisztelettel:
Vitos György,
eddig 30 sportkötet szerzője

Érdeklődni lehet: 
Tel.: 06-70/264-1595 vagy a gyvitos@freemail.hu email címen.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Vitos_György
Eddig kiadott köteteink megrendelhetők:
http://www.szeged2011.eu/webshop.php

Névre szóló dedikáció - sorszám szerint!

Mint ismeretes, hónapok óta gőzerővel készül Vitos György két legújabb sportkönyve, a "Szegedi Futballhistória (1899-2019)" c. kötet ill. a "20 trófeás Debrecen" c. legújabb Loki-kiadvány. Ez alkalomból érdekes akciót hirdet a szerző...

http://www.szeged2011.eu/news_listone.php?id=1267

Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide