2018. január 18., csütörtök

A bitcoin és a blockchain üzleti felhasználásában óriási lehetőség van!

Re:gyorbi76.kert001@blogger.com

2018. január 30.

Hallott már a bitcoinról? Napjaink legforróbb témája!

Tudta, hogy nem csak hatalmas pénzügyi nyereséget, hanem üzleti előnyt is kovácsolhat a bitcoin mögött álló technológia, a blockchain segítségével?

Szinte minden iparágat meg fog hódítani - ugyanúgy ahogy az internet a 90-es években. Amikor legtöbben még nem értették, mire jó a weboldal.
Aki elsőként csinált magának, lekörözte a konkurenciát.
 

Miért foglalkozzon a blockchainben rejlő üzleti lehetőségekkel?

Mert piaci versenyelőnyt ad! Most még ott lehet az elsők között, akik bevezetik a technológiát.

 


A Kongresszusi Központban január 30-án mindent egy helyen megtalál, ami ahhoz kell, hogy hatalmas üzleti profitot szakíthasson ebből a bizniszből az Ön cége is!

Több mint 20 előadóval járjuk alaposan körbe azt, mi ez az egész bitcoin láz, hogyan működik és hogyan alkalmazhatja a blockchain technológiát az üzleti életben - a gyakorlatban.


További infók és jelentkezés: www.blockchainbudapest.hu

További infók és jelentkezés

A KODAK például a héten jelentette be, hogy elkezdi használni a blockchaint. Pár órán belül a cég részvényeinek értéke 300%-ot emelkedett, több millió dollárral lett értékesebb a cég. A Microsoft, a Tesla, a Volkswagen is már mind belekezdtek egy-egy blockchain fejlesztésbe, egyre több cég jön rá, hogy EZ A JÖVŐ!

Ha az Ön még nem foglalkozik ezzel, akkor itt az ideje hogy utána olvasson, utána járjon.

Aki kimarad ebből, az nem csak pénzügyileg lesz szegényebb, hanem 5 éven belül súlyos problémákkal fog szembenézni: lemarad azokhoz képest akik időben kapcsoltak, elveszíti piaci részesedését, akár csődbe is mehet.

Cégvezetőként kötelező haladni a korral és követni a trendeket. Legyen ott napjaink legforróbb üzleti témájú rendezvényén, a BLOCKCHAIN BUDAPEST-en a Kongresszusi Központban január 30-án!


Most 20% kedvezményt is kap, ha beírja a kupon mezőbe jelentkezéskor: VERSENYELŐNY

További infók: www.blockchainbudapest.hu

Nézze meg az előadókat, a témákat és jöjjön el, hogy megérezze, megértse mi ez a nagy felhajtás napjaink legnagyobb üzleti lehetősége körül!Üdvözlettel,

Blockchain Budapest konferenciaSzilágyi Imre

A Blockchain Budapest konferencia szervezője és a Cégvezetők Társasága alapítója


www.blockchainbudapest.hu
www.cegvezetoktarsasaga.hu

 
Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide