2016. június 17., péntek

Cikkajánló: döngetnek a banki visszavett ingatlanok

Döngetnek a banki visszavett ingatlanok követelései

2016 első negyedévében jelentek meg tömegesen a piacon a bankok által eladott követelések, melyek kapcsán akár féláron is megszerezhető egy ingatlan, vagy éppen az értékesítésből pár hónapon belül 40-50% haszon realizálható.

Mára minden résztvevőnek előnyös és humánus ügyletté alakult ez a korábban lenézett kereskedelmi forma, nem véletlen, hogy az elmúlt 4 hónapban országos szinten 6.200 bedőlt hitel követelése került új gazdához. Az ügyletek jelentős része már lezárásra is került, megoldást nyújtva az adósnak és 40-50% profitot biztosítva a magánvásárlónak.

teljes cikk itt>>>


- - -


Áttörés a magyar szívgyógyászatban

Több ezer embert érint Magyarországon a szívbillentyű-záródás zavara, vagyis amikor a vér visszaszivárog a szív másik üregébe. Rajtuk segít az a beavatkozás, amelyet hazánkban elsőként a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikáján végeztek el.

teljes cikk itt>>>


---


Robotok segítenek egy magyar kórházban

A Honvédkórház az egyetlen egészségügyi intézmény, ahol robotcsapat hordja az ételt, a mosott ruhát és a gyógyszereket. A nyolc robot fáradhatatlanul rója a köröket a 74 ezer négyzetméteres komplexumban.

teljes cikk itt>>>

____________________________________________

RichPOI.com - pozitív hírek portálja 2009 óta.

leiratkozás a cikkajánlóról